"Iisraeli mehed, kuulge neid sõnu: Jeesuse Naatsaretlase, mehe, kellele Jumal on tunnistuse andnud vägevate tegude ja märkide ja tunnustähtedega, mis Jumal tema läbi teie keskel tegi, nõnda kui te isegi teate, tema enda, kui ta oli Jumala määratud nõu ja etteteadmise järgi loovutatud, olete teie ülekohtuste inimeste kätega risti naelutades hukanud. Aga Jumal on tema üles äratanud, päästes ta surmavaludest, seepärast et surmal ei olnud väge teda pidada oma võimuses. Taavet ütleb tema kohta: „Ma näen Issandat alati enese silme ees, sest ta on mu paremal pool, et ma ei kõiguks. Seepärast mu meel rõõmustab ja mu keel hõiskab, mu ihugi võib hingata lootuses, sest sa ei jäta mu hinge surmavalda ega anna oma Vagale näha kõdunemist. Sa oled mulle andnud teada elu tee, sa täidad mind rõõmuga oma palge ees."

Ap 2:22-28

Teated & sündmused

Viimased uudised

Ülestõusmispühade jumalateenistus Oleviste kirikus
5. apr. 2024 | Rait Tõnnori

Oleviste kirikus toimus 31. märtsil Ülestõusmispühade jumalateenistus, kus võisime kogudusena tähistada Jeesuse ülestõusmist.

Loe edasi
Oleviste kiriku vaateplatvorm avatakse 8. aprillil
1. apr. 2024 | Rait Tõnnori

8. aprillist on Oleviste kiriku vaateplatvorm ja kirik avatud külastajatele ning soovijad pääsevad taas Oleviste kirikutorni vaateplatvormile vanalinna vaadet imetlema.

Loe edasi
Varalahkunud laste mälestusteenistus Hingesillad
12. veebr. 2024 | Rait Tõnnori

Laupäeval, 10. veebruaril toimus Oleviste kirikus mälestusteenistus Hingesillad, kus mälestati meie hulgast liiga vara lahkunud lapsi. Teenistusele olid oodatud kõik lapse kaotanud vanemad ja perekonnad, keda lein on isiklikult puudutanud.

Loe edasi
Esimesel jõulupühal ristiti 14 uut koguduse liiget
29. dets. 2023 | Rait Tõnnori

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril toimus Oleviste kirikus ristimisjumalateenistus, kus ristitud sai 14 uut koguduse liiget.

Loe edasi
Oleviste Hoolekanne tänab vabatahtlikke ja annetajaid
29. dets. 2023 | Riina Solman

28. detsembril kell 12.00 toimus Oleviste kirikus taas traditsiooniline kontsert-jumalateenistus koduta ja vähekindlustatud inimestele.

Loe edasi

Viimased galeriid